Friday, February 24, 2017

Pencarian Bloglist Sesi Mac-April 2017



Assalamua'alaikum dan selamat pagi/tengahari/petang/malam/subuh/maghrib (ikut waktu yang korang baca entri ni lah)! Hahaa. 

Alright, Fie join segment pencarian bloglist lagi! Yeyy! Kali ni Fie join segment yang dianjurkan oleh blog Cik Athirah kiut-miut ni! 

Macam biasa lah, Fie ni rajin join sesuatu contest, segment or giveaway yang dia punya syarat-syarat simple je, kalau terlalu complicated, errrr memang payah Fie nak join. 

So, maknanya syarat-syarat segment pencarian bloglist by Cik Athirah ni simple dan senang lah! Hooreyy! Suka suka suka! 

Pesanan buat Cik Athirah cantik manis, Fie nak calonkan main blog Fie taw, bukan blog ni. Hihii. Main blog Fie boleh KETIK SINI! Hehekk. Thanks Cik Athirah sudi melayan karenah Fie mengada-ngada nak calonkan main blog dia pulak nii. Huhukk.

Dan di bawah ni ade selingan lah sikit bukti-bukti Fie follow syarat-syarat yang Cik Athirah dah tetapkan. Jangan risau, Fie budak baik mehhh~ 






Pesanan buat korang yang melawat sini! Haa, awak lah, yang comel, cantik, hensem, jambu tu! Jom joinnnn segment ni jomm. Tak rugi pun mencuba. Siap dapat hadiah topup lagi taw! Weee~ 

For yang nak join, KETIK saja gambar panda comel atas tu atau KETIK SINI pun boleh! Hehekk. Good luck korang!



Adiosss~ 


3 comments:

  1. Ade singgah...
    Selamat bersegmen n semoga berjaya.... :)

    http://belajardanberbagi29.blogspot.co.id/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dari blog yang sama...
    LeYa follow blog yg kemas ni dan klik2 iklan yang ada..

    Jom singgah blog LeYa juga. Klik Di Sini

    ReplyDelete
  3. Hai selamat tengahari. Maaf lambat sehari. List pemenang dah diumumkan. Klik http://coretan-athirah.blogspot.my/2017/03/pengumuman-pencarian-bloglist-sesi-mac.html

    ReplyDelete

Wahhh! Awak nak tinggalkan komen? Terima kasih awak! ^^